Hjem/Arrangementer

Minnemarkering med 200 ballonger

Ellingsruddagene 2014. 13-15 juni

Sorg og glede hører sammen.

 

 

IMG_2049

Minnemarkering med 200 rosa ballonger

Minnemarkering med 200 ballonger var til minne om den 2 år gamle jenta som ble drept ved Dragonstien 23.mai i år. I samråd med nærmeste familie fant minnemarkeringen sted under hovedprogrammet lørdag 14.juni. Vi gjorde noe vi aldri har gjort på Ellingsrud før. Etter en kort minneapell der budskapet var: "vi må ta vare på hverandre og avdekke vold mot barn begått av voksenpersoner barnet har tillit til". Vi ser det ikke før vi tror det. Som voksne må vi bry oss. Etter ett minutts stillhet ble 200 ballonger sluppet til himmelen. Som et symbol på ei lita jente som ikke kunne leke med ballongen sin, derfor sendte vi dem til himmelen. Vi er sammen i glede og sammen i sorg. Slik vil vi ha det på Ellingsrud. Vi lukker ikke øynene for det vonde som skjer, men vi tar vare på hverandre i sorgen og gleder oss over et inkluderende fellesskap.

Med Alna storband slapp gleden løs og dansefoten fikk små og store til å begeve seg etter rytmen. Don Martin var hovedartist og minnet oss om at vi måtte være stolte av stedet vi kommer fra. For de unge var årets Supa Star en vinner, der den unge Ali Hussain vant med sin raplåt.

Solidaritet, fellesskap og samhold

Fredag 13. juni startet med fargefest fra barnehagene og bingencup. Søndag 15.juni startet like fint som lørdagen med utegudstjeneste på torget kl.11.00, der 50 fremmøtte fylte torget med salmesang og høytid. Basketturnering i fleridrettssalen, der unge baskettspillere fra nær og fjern turnerte, jenter og gutter i ulike aldersklasser, avsluttet Ellingsruddagene.

 

Takk til Ellingsrud idrettslag og til Rintch som får frem det beste i ungdom som elsker å være aktive med idrett, og viser det.

Til slutt kan vi bare oppsummere at Ellingsruddagene ble et meget vellykket arrangement der Ellingsrud velforening i samarbeid med Ellingsrud idrettslag, Ellingsrud og Furuset menighet, Ellingsrud frivillgsentral og mange frivillige sørget for at alt klaffet disse dagene

Web levert av CustomPublish AS