Bli med på tur!

Velforeningens turarrangementer

      Ellingsrud vel ivrer også for friluftsliv. Foreløpig har småturer vært arrangert, men etter hvert som interessen vokser og flere vil være med å ta ansvar for ulike aktiviteter, er mulighetene mange.
      De fleste turene har vært arrangert på kveldstid, men også søndagsturer planlegges fremover. Følg med på oppslag, internfjernsyn og i Akers avis! Turene passer for den som har slitt kontorstolen hele dagen, og vil byttte ut dataskjermen med litt virkelig liv. De passer for gutter og jenter som tåler utfordringer og ikke er mørkredde. Turene passer for deg som er glad i både folk og natur. Man må kunne gå noen kilometer i ulendt terreng, men formen trenger ikke være på topp, for vi har god tid. Rasten er sentral, derfor hører en liten ryggsekk med niste og termos med. Om høsten er lykt viktig. Fakkel er både brukbart og romantisk. Klarer man bare å komme seg over dørstokken, vil tyngste etappe være tilbakelagt!
      Tanken bak turarrangementene er at interesserte kan få sjansen til å bli mer kjent med marka i omegnene, finne nye stier og føle seg tryggere utendørs, Større barn er svært velkomne, for den skal tidlig krøkes som god krok skal bli! Det dukker erfaringsmessig opp turfolk som virkelig er glad i naturen og godt kjent i både skog og fjell, så dette er også en mulighet til å dyrke felles interesser, Og enten turen er kort eller lang, stå naturopplevelsen i fokus.
      Vi tror at jo bedre man kjenner det området man bor i , desto mer tilhørighet og trivsel opplever man. Kanskje treffes vi på T-banen en grå dag og kan mimre om Elvåga i måneskinn og flammeskjær. Eller vi treffes i butikken og minnes en gnistrende skitur i 20 kuldegrader sist vinter. Sånt er trivelig!

Hilsen Lilleba Lian


Turprogram:

Vi har for øyeblikket ingen planlagte turer. Informasjon om nye turer blir fortløpende lagt ut her.


<<til toppen av siden